Infrarakentaminen

Infrarakentaminen – Uutta maan alle ja päälle

Kestävät rakenteet toimivaan arkeen: meiltä infrarakentamisen uudis- ja korjaushankkeet Etelä- ja Keski-Suomen alueella suunnittelusta toteutukseen. 

PK-Infrapalvelut on maan- ja infrarakentamisen kokenut ammattilainen – varmistamme asiakkaamme tarpeiden mukaisen lopputuloksen kaikissa rakennushankkeissa. 

Muokkaamme kalliota ja maaperää suuremmassakin mittakaavassa. Olemme olleet mukana toteuttamassa laajoja teollisuusrakentamisen hankkeita sekä silta- ja tunnelityömaita siinä missä moninaisten rakennusten pohjatöitäkin. Palvelemme erityisesti yrityksiä, rakennusliikkeitä ja julkishallintoa, mutta asiakkaisiimme kuuluu myös yksityishenkilöitä. 

Voimme toimia pääurakoitsijan ja työnjohtajan roolissa, ja tarvittaessa toteutamme myös urakan osakokonaisuuksia. Uudiskohteiden lisäksi voit luottaa meihin myös infran saneeraustöissä. 


Palvelemme monipuolisesti maan- ja infrarakennushankkeissa. Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi.

Ota yhteyttä ›

Vastuullisuutta työmaalla

Huomioimme hankkeissamme liikenteen sujuvuuden, alueen asukkaiden viihtyvyyden sekä ympäristön mahdollisimman hyvin. Liikenteen kulku järjestetään aina sujuvasti, ja laitteiston sekä kaivantojen vaikutus ympäröivään alueeseen pyritään minimoimaan. 

Tiedotamme lähistön asukkaita rakennusprojektin mahdollisista meluhaitoista tai kulkumuutoksista ennakkoon ja projektin aikana. Hankkeet toteutamme suunnitellun aikataulun mukaisesti. 

Työn aikana syntyvä oheismateriaali toimitetaan jatkokäyttöön tai lajitellaan asianmukaisesti. 


Vastaamme mielellämme kaikkiin rakennustöihin liittyviin kysymyksiin.

Kysy lisää ›

Väylärakentaminen

Väylärakentaminen pitää sisällään esimerkiksi tie-, silta-, rata- ja tunnelihankkeiden toteuttamisen. 

Maa- ja pohjarakentaminen

Vankat perustukset rakennuksiin saadaan aikaan kunnollisilla pohjatöillä. Meiltä myös muut maanrakennuspalvelut suunnittelusta toteutukseen.

Teollisuusrakentaminen

Teollisuus- ja energialaitoksien uudis- ja korjausrakentamisen hankkeet toteutetaan niin, että toiminta jatkuu mahdollisimman häiriöttömästi.

Vesihuolto ja -rakentaminen

Vesihuoltotekniikan asentaminen ja saneeraus sekä vedenpuhdistamohankkeet.

Sujuvan arjen mahdollistaja

Tutustu toteuttamiimme hankkeisiin

Referenssit ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita